Gastenboek

//Gastenboek
Gastenboek 2018-06-23T10:49:42+00:00

Cliënten over For Your Health Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie en Biofysische Geneeskunde

“Ik kwam met luchtwegproblemen en astma bij Elsebep terecht. Ik had altijd een dichte neus en regelmatig voorhoofdsholte- en bijholteontstekingen. Een jaar ben ik nu in behandeling en het is geweldig. Ik ben zo blij en positief. Eindelijk is er een oplossing voor mijn problemen. Jarenlang liep ik bij de KNO-arts en op het laatst had ik drie soorten medicijnen in mijn verneveler en twee soorten allergietabletten. Hij kon niets meer doen. De arts stond heel positief tegenover mijn besluit om met de therapie bioresonantie te starten. Hij gaf aan andere patiënten met dezelfde problemen op deze therapie attent te willen maken. Elsebep verdiept zich in je problemen. Ook als er meer aan de hand is. Het een heeft namelijk vaak met het ander te maken. Ik voel me gehoord én begrepen bij haar. Tenslotte is ze belangstellend en zegt ook eerlijk als ze iets niet kan behandelen.”

Mevr. H. L. uit Barneveld.

“Ik heb een heel pakket aan klachten: fibromyalgie, artrose en kapotte zenuwbanen met als gevolg een slechte doorbloeding naar de benen toe. Artsen schrijven voor fibromyalgie een lichte dosering antidepressiva en pijnstilling voor. Dat weiger ik. Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik bij Elsebep terechtgekomen en ga nu 1x in de maand voor ‘onderhoud’. Als eerste zette ze mij voor 6 weken op een dieet zonder varkensvlees, tarwe en suikers in combinatie met bioresonantie therapie en voedingssupplementen. Dankzij haar testen weet ik nu waarop ik sterk reageer. Mijn handen werden dunner, de pijn nam aanzienlijk af en mijn gewrichten werden minder stroef, maar mijn mobiliteit werd vergroot! Ook mijn doorbloeding is beter; mijn been wordt in de winter veel minder koud. Door de pijn werd ik stiller. Pijn kost veel energie. Ik draag bijvoorbeeld weer sieraden, loop minder stram, ben weer fitter en dus ook vrolijker. Reuma nekt je echt. Door haar behandeling krijg ik een stoot van energie. Mijn lijf is meer in balans. Inmiddels gaat mijn hele gezin. Omdat de techniek nieuw en onbekend was voor mij was het spannend wat het persoonlijk zou betekenen. Echter, Elsebep is een nuchtere vrouw, een heel prettig mens én ze adviseert heel goed, maar laat de keuze altijd aan de cliënt over.”

Mevr. H. van H. uit Voorthuizen.

“Al ruim 30 jaar heb ik hooikoorts. Ik begon er genoeg van te krijgen vooral toen ik ’s nachts ook nog eens benauwd werd en de volgende dag gewoon aan het werk moest. Via via ben ik bij Elsebep terechtgekomen. Door middel van bioresonantie bleek dat ik allergisch was voor bepaalde fruitsoorten, bomen en graspollen. Ze zag ook direct dat ik mondproblemen had. Helemaal in het begin vond ik het best zweverig en was het even aftasten, maar al snel was ik om. Vorig voorjaar was ik zo goed als van mijn hooikoorts af. Na een herhaling van drie keer was ik volgens Elsebep klaar. Ze kon niets van belang vinden. Ik ben helemaal klaar! Wanneer de klachten niet in de genen zitten en dus niet aangeboren zijn, maar op latere leeftijd een obstakel gaan vormen in je lichaam, kan zij het behandelen. Bij mij mét resultaat! Je moet het zo zien dat zij ‘de overgebleven kliekjes’, de rommel in je lijf verwijdert. Begrijpen doe ik het niet helemaal, maar ik geloof erin en ben helemaal overtuigd. Bovendien is het heel vertrouwd en bouw je snel een band met haar op.”

Mevr. I. vd B. uit Barneveld.