Algemene informatie

//Algemene informatie
Algemene informatie 2018-08-05T19:16:53+00:00

We lezen met grote regelmaat dat onze bevolking steeds minder gezond wordt. Chronische ziekten nemen toe, ondanks de steeds omvangrijker en duurder wordende medische verzorging. De toename van allergieën, schimmelziekten, problemen met ons immuunsysteem, bacteriën en virussen zorgen voor een stijging van gezondheidsklachten.

Een aantal oorzaken kunnen zijn: invloeden vanuit het milieu, het drukke leven dat wij leiden met de daarbij horende psychische belasting, te weinig momenten van rust, steeds meer onnatuurlijk voedsel, het stijgend gebruik van medicijnen met al zijn bijwerkingen en niet te vergeten de belasting van o.a. mobiele telefoons en draadloze communicatiemiddelen.

Gevolg is overbelasting en uitputting van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dit uit zich in allerlei soorten klachten, van vermoeidheid tot eczeem, van hoofdpijn tot buikklachten, van huisstofmijt allergie tot hooikoorts en van gewrichtsklachten tot astma.
Een acute ziekte kan een chronische ziekte worden.

Een combinatie van goede voeding en biofysische geneeskunde stimuleert en herstelt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.