Behandeling

/Behandeling
Behandeling 2018-08-05T19:20:16+00:00

Hoe ziet een consult en een behandeling eruit ?

De eerste behandeling in de praktijk begint met een uitgebreid consult van 1 ½ uur. Hierin wordt een anamnese (= vraaggesprek) afgenomen en de klachten en problemen besproken.

Daarna vindt er een meting plaats (met behulp van geavanceerde meetapparatuur) om de algehele conditie van het lichaam te testen. Zo ontstaat een totaalbeeld van disbalansen in het lichaam.

In overleg met de patiënt wordt een voedingsadvies en een behandelplan opgesteld en een prognose gegeven over de duur van de therapie.

Tijdens de behandeling met het bioresonantieapparaat zit u in een rustige ontspannen houding. U houdt 1 of 2 elektroden van het apparaat vast. De elektroden geven informatie van behandelampullen aan het lichaam door.

De behandeling is ontspannen en volledig pijnloos.

Voor wie is de therapie geschikt ?

De therapie is inzetbaar bij zowel baby’s, kinderen als volwassenen.

Wat kunt u zelf doen ?

Tijdens de behandelperiode:

  • Geen varkensvlees eten. Varkensvlees belast in ernstige mate het
    lymfesysteem.
  • Zo min mogelijk suiker gebruiken, m.n. witte geraffineerde suiker. Suiker
    beschadigt de darmbacteriën en dat heeft tot gevolg een afname van het
    afweersysteem.
  • Veel mineraalarm water drinken: dagelijks 1,5 tot 2 liter zodat het lichaam de door de behandeling losgemaakte schadelijke stoffen kan verwijderen
  • het lichaam voldoende rust geven

Moeheid na de behandeling, een warm of koud gevoel of soms licht transpireren zijn reacties op de therapie en zijn over het algemeen van korte duur.

big_14513819_0_200-150